Zakaj izbrati kozmetiko Rosynina?

DOMAČA ROČNA IZDELAVA: Rosynina kozmetika je skrbno pripravljena ročno v domačem in urejenem prostoru, kar izdelke navda z življenjsko energijo in jim podarja individualen pomen.

VISOKO KAKOVOSTNE SESTAVINE: Izdelki Rosynina ne vsebujejo sintetičnih sestavin, temveč le sestavine naravnega izvora, ki so dobavljive pri slovenskih spletnih ponudnikih sestavin za izdelavo kozmetike. Sestavine, vključno z eteričnimi olji, imajo preverjeno kakovost in varnost (varnostni list, analizni izvid) v skladu s kozmetično zakonodajo Republike Slovenije.

ETERIČNA OLJA: Za dišavo in v namen izkoriščanja njihovih blagodejnih učinkov na kožo in počutje so uporabljena izključno kakovostna eterična olja slovenskih in francoskih proizvajalcev.

BREZ SKRITIH KONZERVANSOV: Z namenom natančne poučenosti potrošnikov brez zavajanja je v podrobnem opisu izdelka mogoče razbrati kdaj izdelek konzervans potrebuje in kdaj ne. Izbrana konzervansa imata certifikat Ecocert organizacije.

EMBALAŽA: Izdelki so polnjeni v stekleno in plastično embalažo slovenskih proizvajalcev in dobaviteljev z njihovimi izjavami o ustreznosti embalaže za shranjevanje kozmetičnih proizvodov. Plastična embalaža je narejena iz zdravju najbolj prijazne PP in HDPE plastike. 

SVEŽI IZDELKI IN KRAJŠA UPORABNOST: Rosynina kozmetika je pripravljena v manjših serijah in ne na zalogo, saj je svežina in neoporečnost zelo pomembna. Izdelki, ki vsebujejo vodo, imajo krajši rok uporabnosti zaradi vsebnosti blagih, koži prijaznih konzervansov. 

PREVERJANJE VARNOSTI:  Izdelki z vodo so v skladu z zahtevo kozmetične zakonodaje Republike Slovenije mikrobiološko testirani v Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano. 

ROČNA POSLIKAVA ROSYNINA KOZMETIKE: V želji ustvariti prikupno domačnost in vizualni prikaz glavnin sestavin iz narave, so deklaracije in škatlice Rosynina kozmetike poslikane z akvareli, ki jih sama izdelujem. 

Obdarite sebe ali svoje bližnje z izvirnim in uporabnim darilom v koraku z naravo.

Zelo priporočam, top izdelki. Po dveh tednih uporabe balzama "Poezija vrtnice" je moja koža na obrazu sijoča in navlažena. Kristalni dezodorant pa je edini, ki ga lahko uporabim takoj po depilaciji brez neprijetnega občutka.

Simona (Maribor)
Ker sem velika ljubiteljica naravnih izdelkov, sem enostavno morala preizkusiti kako se bo čistilo za obraz obneslo na moji koži. Pri nakupu me je prepričala že embalaža, ker deluje priročno. Čistilo je izredno nežno, kože ne izsušuje in je brez močnega vonja, kar mi je še posebej všeč. In kar mi je najboljše...dobro očisti tudi nekoliko bolj trdovratna ličila z oči.
Katja (Mirna)

Uporabljam dva dni in sem navdušena😊. Drži celi dan. Preizkusila nešteto naravnih deodorantov, vendar se lahko skrijejo pred tem. Preizkusite ne bo vam žal. 

Bravo Nina Pirš Majcen samo tako naprej ♥️

Zelo lepo pakirano in zelo simpatična embalaža. Da ne govorim kako lepo diši po vrtnicah (balzam Poezija vrtnice)....mmmm....edina slabost je, ker bo kremce prehitro zmanjkalo 😂😂😂

Mojca (Slovenske Konjice) in Monika (Logatec)

Nina uporabljam tvoj oljni serum Večna lepota za nočno nego obraza in sedaj vidim,da moj obraz pri 66 letih kar kliče po tako bogati sestavi izdelka. Na vlažen obraz dodam še nekaj kapljic vode, ki se lepo povežejo z oljem iz kapalke. Najbolj me pa navdušuje, da serum ne draži oči kar druge kreme, sploh kreme za sončenje, počno. 

Pa še vonj naj omenim, ki ni agresiven in se počasi razgubi.

Hvala Nina, ki se trudiš in skrbiš za našo kožo, ki se vztrajno stara, a tudi starost je lepa, če je negovana. Pozdrav Majda

Majda (Laško)

O meni

Nina Pirš Majcen,

ustanoviteljica Rosynine

Narava mi predstavlja pomemben del življenja. Čut do spoštljive rabe njenih dobrin za ohranjanje lastnega zdravja mi je bil privzgojen. Spominjam se brezskrbne mladosti, ko me je mama navdušila z nabiranjem zdravilnih cvetlic in gozdnih sadežev. Z dedkom sva se veselila vsake prave gobe v gozdu.

Ideja o izdelavi lastne kozmetike se mi je utrnila leta 2014, ko sem pri svojem delu (po poklicu sem diplomirana fizioterapevtka) naletela na prijetno gospo, ki mi je razkrila, da izdeluje sama zase domačo kremo za obraz. Takrat sem sprva težko verjela, da je to izvedljivo, ljubiteljsko in kar v domači kuhinji. Ampak to bo nekaj zame, sem pomislila, kreativno, a hkrati naravno in zdravo. Moj ustvarjalni duh mi ni dal miru. Učila sem se iz različnih zapisov s spleta, primerjala in preizkušala obstoječe recepte, formulirala in pilila svoje. 

Po osmih letih resnega hobija imam za skoraj vsak kozmetični izdelek dodelan recept, s katerim sem zadovoljna in zame deluje. Navdušila sem svoje družinske člane, prijateljice in sodelavke, katerim sem hvaležna za vse vzpodbude o ustanovitvi lastne kozmetične blagovne znamke. 

Vrtnica zame predstavlja kraljico med rožami. Želela sem poudariti ljubezen do nje in svojo blagovno znamko poimenovala Rosynina. Njen omamen vonj boste našli tudi v mojih izdelkih. 

V svoji hiši sem si uredila poseben prostor, ki je namenjen izključno izdelavi in shranjevanju domače kozmetike. Imenujem ga kozmetični laboratorij. V njem so poostreni higienski ukrepi.

Osebno me moti, da je veliko zavajanja potrošnikov kar se tiče navedbe konzervansov na deklaracijah in da recepture priznanih blagovnih znamk vsebujejo preveč "nepotrebnih" sestavin z zapletenimi kemičnimi imeni. Odločila sem se, da vam ponudim podroben opis vseh sestavin, uporabljenih v Rosynina izdelkih in razlago, kdaj je konzervans uporabljen, katerega sem izbrala in kdaj v izdelku ni potreben. Moje recepture so preproste, domače, hranljive in hkrati nežne do kože, z dodatkom nekaj aktivnih sestavin, ki jih delajo posebne. 

Zavedanje, da se lahko svobodno odločim, katere sestavine bom izbrala pri kreaciji izdelka, me navdaja z neizmernim zadovoljstvom. Vsem, ki cenite skrbno domačo izdelavo in ste radi natančno poučeni kaj dajete nase, bi želela približati Rosynina kozmetiko. Naj vam prinese obilo užitkov pri uporabi in veselja ob želenih rezultatih.